Man City - Brentford: En spændende affære

Lørdag den 14. januar løb Manchester City og Brentford ud på Etihad Stadium til en spændende kamp i Premier League. Kampen bød på masser af mål, drama og spænding, så publikum fik virkelig ikke lov til at kede sig.

Brentford kom bedst fra start og bragte sig i front efter blot 25 sekunder ved Yoane Wissa. Det var dog ikke nok til at slå City ud, og kort efter scorede Erling Haaland to mål på henholdsvis 19 og 32 minutter og vendte dermed kampen på hovedet.

Anden halvleg fortsatte i samme høje tempo, og begge hold havde chancer til at score. City pressede på for at få flere mål, mens Brentford kæmpede for at få udligningen. I sidste ende blev det dog ved Haalands to mål, og City vandt kampen med 2-1.

Det var en flot sejr for City, der dermed fik sin 10. sejr i træk i Premier League. De forsvarende mestre indtager nu førstepladsen i tabellen med 27 point, mens Brentford ligger på en fornem sjetteplads med 16 point.