Man City slår Aston Villa

Det var en stor præstation af Manchester City, da de slog Aston Villa med 3-1 på Villa Park.
Kampen startede stille og roligt, men City tog føringen efter 20 minutter, da Erling Haaland scorede på et indlæg fra Riyad Mahrez. Aston Villa svarede tilbage kort før pausen, da Ollie Watkins udlignede på et straffespark.

City kom stærkt ud efter pausen og gentog deres føring efter blot seks minutter, da Jack Grealish scorede på en dejlig aflevering fra Kevin De Bruyne. Aston Villa forsøgte at komme tilbage i kampen, men City var for stærke og scorede igen i det 81. minut, da Phil Foden gjorde det til 3-1 på assist fra Ilkay Gündogan.

Sejren bringer City op på førstepladsen i Premier League-tabellen, et point foran Arsenal, som har spillet en kamp mindre. Aston Villa forbliver på 11. pladsen.