Man United mot Sheffield United

Manchester United tok søndag ettermiddag imot Sheffield United på Old Trafford til en særdeles viktig kamp i bunnen av Premier League. Begge lag lå før kampen under streken og United trengte sårt tre poeng for å komme seg litt lengre opp på tabellen.

United startet kampen klart best og tok ledelsen ved Bruno Fernandes etter bare 13 minutter. United fortsatte å kjøre på og Marcus Rashford doblet ledelsen bare 6 minutter senere. Det så ut til at kampen skulle bli en enkel match for United, men Sheffield United våknet til liv etter pause.

Sheffield United reduserte til 1-2 etter 65 minutter og United ble mer og mer nervøse etterhvert som minuttene gikk. Heldigvis for United maktet ikke Sheffield United å score flere mål og United kunne dermed juble for sin første seier på over en måned.

Seieren var utrolig viktig for United og gir laget et lite pusterom i bunnen av tabellen. United ligger nå på 13. plass med 13 poeng, mens Sheffield United ligger på 19. plass med 2 poeng.

Rashfords viktige mål

Marcus Rashfords mål var utrolig viktig for United. Ikke bare ga det laget en 2-0-ledelse, men det ga også Rashford selv litt etterlengtet selvtillit. Rashford har slitt med formen denne sesongen, men målet hans mot Sheffield United viste at han fortsatt har det som skal til for å være en toppspiss.

Rashfords mål var også viktig fordi det kom på et tidspunkt da United begynte å miste grepet om kampen. Sheffield United hadde nettopp redusert til 1-2 og United begynte å bli stadig mer nervøse. Rashfords mål ga laget en viktig boost og hjalp dem til å holde unna for Sheffield Uniteds press.

Solskjærs lettelse

Seieren mot Sheffield United var en stor lettelse for Ole Gunnar Solskjær. Solskjær har vært under et enormt press de siste ukene etter Uniteds svake resultater. Seieren mot Sheffield United gir Solskjær litt pusterom, men han vet at han fortsatt må prestere bedre for å beholde jobben.

Solskjær var fornøyd med lagets prestasjon mot Sheffield United.

• - Vi startet kampen veldig bra og scoret to fine mål. Vi kontrollerte kampen i første omgang, men Sheffield United kom sterkt tilbake etter pause. Vi ble litt nervøse, men vi klarte å holde unna og vinne kampen, sa Solskjær etter kampen.

Hva nå for United?

Seieren mot Sheffield United var et viktig skritt i riktig retning for United. Laget har nå fått litt pusterom i bunnen av tabellen og kan begynne å se oppover. Uniteds neste kamp er borte mot Leeds United neste søndag. Leeds United er et godt lag, men United bør ha en god sjanse til å vinne kampen hvis de fortsetter å spille slik de gjorde mot Sheffield United.

Det er fortsatt langt igjen av sesongen og mye kan fortsatt skje. Men seieren mot Sheffield United har gitt United et lite pusterom og laget kan nå begynne å se oppover på tabellen.