Man Utd og Burnley - et uafgjort opgør

I en kamp præget af få chancer og lidt spænding spillede Manchester United og Burnley uafgjort 0-0 på Old Trafford.

Begge hold kæmpede hårdt, men ingen af dem formåede virkelig at skabe nogen klare muligheder. United havde bolden mest, men de skabte ikke mange chancer, og Burnleys forsvar stod godt.

Burnley havde et par chancer i anden halvleg, men de formåede ikke at udnytte dem. Chris Wood havde en god mulighed tidligt i anden halvleg, men hans hovedstød gik lige over mål.

Ashley Barnes havde også en chance sent i kampen, men hans skud blev flot reddet af David de Gea.

Det var anden gang i træk, at United spillede uafgjort, og de er nu faldet til ottendepladsen i Premier League.

Burnley er nu på 17. pladsen, og de har kun tabt én gang i deres sidste fem kampe.

Det var et skuffende resultat for begge hold, men det var især skuffende for United, som havde håbet på at vinde og komme tilbage på sporet efter deres nederlag mod Manchester City i sidste uge.

Uniteds angribere skuffede

Uniteds angribere skuffede endnu en gang, da de ikke formåede at skabe nogen klare chancer i hele kampen.

Cristiano Ronaldo var særligt skuffende, da han ikke havde et eneste skud på mål og fik at vide, at han skulle gå af banen kort før tid.

Marcus Rashford og Jadon Sancho skabte heller ikke meget, og United har nu kun scoret ét mål i deres sidste tre kampe.