Man Utd spiller uafgjort mod Brentford i en kamp med høje indsatser

I en kamp med høje indsatser spillede Manchester United uafgjort 1-1 mod Brentford på Old Trafford søndag eftermiddag.

• Cristiano Ronaldo scorede i første halvleg for at give United føringen.
  • Yoane Wissa udlignede for Brentford i anden halvleg.
  • Uafgjort efterlader United på 5. pladsen i Premier League-stillingen, seks point efter førerholdet Arsenal.

United kom ud af porten hurtigt og tog føringen i det 20. minut, da Ronaldo konverterede et straffespark.

Brentford reagerede godt på bagslaget og pressede på udligning. De fandt den i det 55. minut, da Wissa udnyttede en fejl fra United-keeper David de Gea.

Uafgjort var et skuffende resultat for United, som havde håbet på at komme tilbage på sejrssporet efter deres nederlag mod Manchester City i sidste uge.

Brentford vil derimod være glade for deres point, som var deres første på Old Trafford siden 1938.

Efter kampen sagde United-manager Erik ten Hag, at han var "skuffet" over resultatet, men at han stadig havde tro på sit hold.

"Vi spillede ikke godt nok i dag," sagde han. "Vi skabte ikke nok chancer, og vi forsvarede dårligt. Men jeg ved, at dette hold har kvaliteten til at vende tingene rundt."

Brentford-manager Thomas Frank var glad for sit holds præstation.

"Det var en god kamp for os," sagde han. "Vi spillede med mod og beslutsomhed, og vi fik vores belønning. Jeg er stolt af mine spillere."