Manchester City – Newcastle United

Manchester City on Englannin Valioliigan mestari ja yksi maailman parhaista jalkapalloseuroista. Seura pelaa kotiottelunsa Etihad Stadiumilla. Newcastle United on myös Englannin Valioliigassa pelaava seura, joka pelaa kotiottelunsa St. James' Parkilla. Joukkueet kohtasivat kaudella 2022–2023 kahdesti, ja molemmat ottelut päättyivät Manchester Cityn voittoon.

Ensimmäinen kohtaaminen oli Etihad Stadiumilla elokuussa 2022. Manchester City hallitsi peliä alusta loppuun, ja se ratkaisi ottelun avauspuoliajan aikana. Erling Haaland teki kaksi maalia ja Kevin De Bruyne yhden, ja Manchester City voitti 3–1.

Toinen kohtaaminen oli St. James' Parkilla helmikuussa 2023. Newcastle United aloitti ottelun paremmin ja meni jopa johtoon ensimmäisellä puoliajalla. Manchester City kuitenkin tuli takaisin peliin toisella puoliajalla ja voitti lopulta 3–2. Julian Álvarez teki kaksi maalia ja Riyad Mahrez yhden.

Manchester City on voittanut Newcastle Unitedin seitsemässä viimeisessä kohtaamisessa, eikä Newcastle United ole pystynyt voittamaan Manchester Cityä kotonaan sitten vuoden 2019. Manchester City on tällä hetkellä Valioliigan kärjessä, kun taas Newcastle United on sijalla neljä.