Manchester United's knusende sejr over Barnsley

Old Trafford var vidne til en overbevisende sejr for Manchester United onsdag aften, da de besejrede Barnsley med 4-0 i tredje runde af Carabao Cup.

Marcus Rashford åbnede scoringen tidligt i kampen med et flot mål, og Antony udbyggede føringen fra straffesparkspletten. Alejandro Garnacho satte to hurtige scoringer ind efter pausen og fastslog sejren.

Manchester United var klart dominerende gennem hele kampen og viste angrebsstyrke og defensiv soliditet. Erik ten Hags hold pressede på fra starten og skabte flere chancer. Rashfords mål gav dem den perfekte start, og de missede aldrig derefter at presse på for yderligere mål.

Antomys mål fra straffesparkspletten var belønningen for hans vedholdende løb og driblinger. Han var en konstant trussel for Barnsleys forsvar, og hans præstation var et eksempel på hans stigende selvtillid.

Garnachos præstation i anden halvleg var endnu et tegn på, at han er et stort talent. Hans første mål var et velplaceret spark i det nederste hjørne, og hans andet var en flot solopræstation. Han har en lys fremtid foran sig og vil uden tvivl spille en større rolle for Manchester United i de kommende sæsoner.

Barnsley kæmpede tappert, men de kunne ikke matche Manchester Uniteds kvalitet. De må tage hjem med hæder for deres indsats, men de vil uden tvivl være skuffede over resultatet.

Manchester United går videre til fjerde runde af Carabao Cup, hvor de vil møde et endnu ikke bestemt hold. De vil være fulde af selvtillid efter denne kamp og vil være ivrige efter at fortsætte deres gode form.