Maroc bresil futsal

De laatste wedstrijd van het Wereldkampioenschap Zaalvoetbal 2024 in Oezbekistan werd gespeeld tussen de twee kemphanen: Marokko en Brazilië. De wedstrijd was spannend tot het einde, maar Marokko wist uiteindelijk de wedstrijd te winnen met 4-3.

Marokko begon de wedstrijd sterk en kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van Soufiane El Mesrar. Brazilië wist echter terug te komen door een doelpunt van Ferrão. Marokko liet zich niet uit het veld slaan en wist nog voor rust opnieuw op voorsprong te komen door een doelpunt van Yassine Boumlouka.

In de tweede helft bleven beide teams elkaar in evenwicht houden. Brazilië wist nog wel een keer gelijk te komen door een doelpunt van Gadeia, maar Marokko wist in de slotfase van de wedstrijd de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen door doelpunten van Anas Lamrabat en Mohamed Jabrane.

Marokko is met de overwinning op Brazilië voor het eerst in de geschiedenis wereldkampioen zaalvoetbal geworden. Het is een geweldige prestatie voor het Marokkaanse team, dat zich hiermee heeft gekroond tot de beste zaalvoetbalploeg ter wereld.

De wedstrijd was een echte thriller en beide teams speelden met veel passie en strijdlust. Marokko was uiteindelijk de gelukkigste ploeg en mag zich nu wereldkampioen zaalvoetbal noemen.

Het was een geweldige wedstrijd om te zien en het is een prestatie om trots op te zijn voor het Marokkaanse team. We feliciteren Marokko met de overwinning en wensen hen veel succes in de toekomst.