Milan - Liverpool

Mandag aften var det tid til rundens topkamp i Champions League, da AC Milan tog imod Liverpool på San Siro. Begge hold havde brug for en sejr efter nederlag i første runde, men det var gæsterne fra Liverpool, der endte med at tage sejren med 3-1.

Kampens forløb

Liverpool kom bedst fra start og sad på spillet i kampens indledning, men det var Milan, der fik kampens første scoring. Gjestene svarede hurtigt igen, og først i anden halvleg faldt der flere mål.

Liverpool tog føringen i det 23. minut, da Ibrahima Konaté headede et hjørnespark i mål. Liverpool fortsatte med at presse på, og i det 41. minut fordoblede Virgil van Dijk føringen med et flot hovedstød. Efter pausen reducerede Dominik Szoboszlai for Milan, men Liverpool lukkede kampen definitivt, da Mohamed Salah scorede til 3-1 i det 84. minut.

Konklusion

Liverpool leverede en stærk præstation på San Siro og fortjente sejren. Milan kæmpede bravt, men kunne ikke matche gæsternes kvalitet. Liverpool er nu i spidsen af gruppen med 6 point efter 2 kampe, mens Milan ligger sidst med 0 point.