MVV-Helmond Sport

Op vrijdag 27 oktober 2023 stonden MVV en Helmond Sport tegenover elkaar in het stadion van MVV in Maastricht. Het was een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen, aangezien MVV zich in de degradatiestrijd bevond en Helmond Sport streefde naar promotie.

De wedstrijd begon goed voor MVV. In de 11e minuut opende Mitchy Ntelo de score met een prachtig afstandsschot. Ntelo verdubbelde de voorsprong in de 20e minuut met een kopbal uit een hoekschop.

Helmond Sport kwam echter sterk terug in de wedstrijd. In de 36e minuut scoorde Jelle Goselink de aansluitingstreffer met een schot in de korte hoek. Na rust bleef Helmond Sport druk zetten en in de 70e minuut scoorde Goselink opnieuw, dit keer met een vrije trap.

MVV leek op weg naar een nederlaag, maar in de 77e minuut zorgde Ntelo voor de gelijkmaker met een penalty. Het was zijn derde doelpunt van de avond en daarmee voorkwam hij een nederlaag voor MVV.

De eindstand was 3-3, een uitslag waarmee beide ploegen tevreden konden zijn. MVV pakte een belangrijk punt in de strijd tegen degradatie, terwijl Helmond Sport zijn ongeslagen reeks voortzette en bovenaan de ranglijst bleef staan.

Het was een spannende en vermakelijke wedstrijd die beide ploegen veel punten opleverde. Het publiek was enthousiast en de sfeer in het stadion was geweldig. Uiteindelijk was het een terechte uitslag, waarbij beide ploegen lieten zien dat ze dit seizoen in staat zijn tot grote dingen.