NAC SCHIET METLOS IN ROTTERDAM

NAC heeft zaterdagavond een grote domper gehad. De Bredase ploeg verloor in Rotterdam met 2-0 van Excelsior. Het was pas de tweede thuisnederlaag van Excelsior dit seizoen en de derde nederlaag in uitwedstrijden voor NAC.

NAC begon voortvarend aan de wedstrijd, maar kon geen enkel moment echt gevaarlijk worden. Excelsior was de ploeg die de kansen kreeg en ook benutte. In de 35ste minuut opende Redouan El Yaakoubi de score. De spits profiteerde van balverlies bij NAC en schoot de bal laag in de hoek.

NAC kreeg nog wel een paar kleine kansjes, maar Excelsior bleef de gevaarlijkere ploeg. In de tweede helft was het opnieuw El Yaakoubi die scoorde. De spits kopte een voorzet van Kenzo Goudmijn binnen.

NAC probeerde nog wel terug te komen in de wedstrijd, maar het lukte niet meer. De ploeg van Peter Hyballa was veel te slordig en kwam nauwelijks tot kansen. Excelsior boekte daarmee een verdiende overwinning.