Norge - Tsjekkia

For en fotballkamp det ble! Norge møtte Tsjekkia i en kamp som holdt oss på tå hev. Det var en neglebitende kamp fra start til slutt, og Norge klarte til slutt å dra i land seieren med 2-1.

• Norge scoret først
  • Tsjekkia utlignet
  • Norge avgjorde kampen på overtid

Norge startet kampen best og tok ledelsen allerede etter 10 minutter. Etter en flott pasning fra Martin Ødegaard, scoret Erling Braut Haaland sikkert. Tsjekkia kom imidlertid tilbake i kampen og utlignet like før pausen. Det så ut til å gå mot uavgjort, men på overtid klarte Norge å avgjøre kampen. Innbytter Alexander Sørloth ble matchvinner med et flott mål.

Det var en utrolig viktig seier for Norge. Tre poeng i denne kampen gjør at laget nå ligger godt an til å kvalifisere seg til VM i Qatar neste år. Seieren var også en stor opptur for landslagssjef Ståle Solbakken, som har fått mye kritikk den siste tiden.

Nå venter Ungarn på hjemmebane for Norge i neste kamp. Ungarn har også vunnet sin første kamp i VM-kvalifiseringen, så det blir nok en tøff kamp. Men etter dagens seier, bør Norge ha god selvtillit foran den kampen.

Vi gleder oss til å følge landslaget videre i VM-kvalifiseringen. Heia Norge!