Odd mot Lillestrøm

Da Odd møtte Lillestrøm lørdag, var det duket for en spennende kamp mellom to lag som begge hadde vist god form i det siste. Odd hadde vunnet sine tre siste kamper, mens Lillestrøm hadde vunnet to av sine tre siste.

Kampen startet jevnt, med begge lag som hadde sine sjanser. Odd hadde det første store sjansen da Torgeir Børven fikk en god mulighet i det 10. minutt, men skuddet hans gikk rett på Lillestrøm-keeper Marius Amundsen.

Lillestrøm tok imidlertid ledelsen i det 25. minutt da Thomas Lehne Olsen scoret etter et flott forarbeid av Aron Dønnum. Odd svarte imidlertid raskt, og bare fire minutter senere utlignet Fredrik Nordkvelle med et flott skudd fra distanse.

Andre omgang fortsatte i samme spor, med begge lag som hadde sine sjanser. Odd hadde flere gode muligheter, men klarte ikke å score. Lillestrøm var også farlige på kontringer, men de klarte heller ikke å score.

Kampen endte dermed 1-1, et resultat som begge lag nok var fornøyd med. Odd beholdt sin ubeseirede rekke, mens Lillestrøm fortsatte sin gode form.

Nøkkelspillere

• Torgeir Børven (Odd)
  • Fredrik Nordkvelle (Odd)
  • Thomas Lehne Olsen (Lillestrøm)
  • Aron Dønnum (Lillestrøm)

Disse spillerne var alle sentrale i kampen, og de spilte alle en viktig rolle i lagenes prestasjoner. Børven og Nordkvelle var begge farlige i angrep for Odd, mens Lehne Olsen og Dønnum var viktige bidragsytere i Lillestrøms offensive spill.

Dommer

Dommer for kampen var Espen Eskås. Han hadde en god kamp, og han gjorde få feil.

Tilskuere

Det var 5000 tilskuere på kampen, noe som var et godt oppmøte. Atmosfæren på stadion var god, og publikum var engasjert i kampen.

Kampen mellom Odd og Lillestrøm var en spennende og jevn kamp. Begge lag hadde sine sjanser, men ingen av dem klarte å avgjøre kampen. Til slutt endte det 1-1, et resultat som begge lag nok var fornøyd med.