OH Leuven – Cercle Bruges

Welkom op de voetbalblog van de week! Deze week nemen we een kijkje naar de spannende wedstrijd tussen OH Leuven en Cercle Brugge. Benieuwd naar de uitslag en de hoogtepunten? Lees dan snel verder!

De wedstrijd werd gespeeld in het King Power at Den Dreef Stadion in Leuven. Beide teams begonnen sterk aan de wedstrijd en er waren kansen aan beide kanten. Het was echter OH Leuven die het eerst scoorde, dankzij een doelpunt van aanvaller Thomas Henry in de 20e minuut.

Cercle Brugge liet zich niet uit het veld slaan en bleef druk zetten. In de 35e minuut kreeg de ploeg uit Brugge een strafschop, die werd benut door middenvelder Franck Kanouté. Beide teams gingen met een 1-1 stand de rust in.

De tweede helft begon net zo spannend als de eerste. Beide teams kregen kansen, maar het was OH Leuven dat in de 60e minuut opnieuw op voorsprong kwam. Invaller Siebe Schrijvers scoorde een schitterend doelpunt from afstand.

Cercle Brugge bleef vechten tot het einde, maar kon niet meer scoren. De wedstrijd eindigde in een 2-1 overwinning voor OH Leuven. Met deze overwinning komt OH Leuven op een vijfde plaats in de stand, terwijl Cercle Brugge op een tiende plaats blijft staan.

De wedstrijd was een waar spektakel voor de toeschouwers. Beide teams speelden met veel passie en strijdlust. Het was een spannende wedstrijd van begin tot eind, met een verdiende overwinning voor OH Leuven.

• Hoogtepunten van de wedstrijd:
  • Het openingsdoelpunt van Thomas Henry voor OH Leuven
  • De strafschopgoal van Franck Kanouté voor Cercle Brugge
  • Het schitterende doelpunt van Siebe Schrijvers voor OH Leuven

:

De wedstrijd tussen OH Leuven en Cercle Brugge was een spannende en boeiende wedstrijd. Beide teams speelden met veel passie en strijdlust, en het was uiteindelijk OH Leuven dat met de overwinning aan de haal ging. Het was een verdiende overwinning voor de thuisploeg, die nu op een vijfde plaats in de stand staat.