Orlando Bucanneers vs Polokwane Stad

Die Orlando Bucanneers het die afgelope naweek met 3-0 teen Polokwane City gewen in 'n DStv Premiership-wedstryd by die Orlando-stadion.

Die Bucanneers het die telling in die 55ste minuut geopen met 'n doel deur Monnapule Saleng. Evidence Makgopa het in die 85ste en 90ste minuut twee bygevoeg om die oorwinning te verseker.

Die oorwinning laat die Bucanneers boaan die DStv Premiership-ranglys met 18 punte uit 8 wedstryde, terwyl Polokwane City met 11 punte uit 9 wedstryde op die 5de plek bly.

Die wedstryd is gekenmerk deur 'n vinnige tempo en baie aanvalle van beide kante, maar die Bucanneers was uiteindelik te sterk vir Polokwane City.

Die Bucanneers het die wedstryd met meer besit en meer skote op doel begin, maar Polokwane City het hulle eie oomblikke gehad en kon die telling gelyk gemaak het as hulle meer klinies was voor die doel.

In die tweede helfte het die Bucanneers egter die tempo opgeskakel en Polokwane City met 'n reeks vinnige aanvalle oorrompel.

Die doel deur Saleng was 'n pragtige individuele poging, terwyl die doele deur Makgopa die gevolg was van goeie spanwerk en afrondingsvermoë.

Die oorwinning is 'n groot hupstoot vir die Bucanneers, wat nou drie agtereenvolgende DStv Premiership-wedstryde gewen het.

Polokwane City sal teleurgesteld wees met die nederlaag, maar hulle kan troos put uit die feit dat hulle teen 'n sterk span gespeel het en 'n goeie vertoning gelewer het.