PEC PEC!

PEC Zwolle had weer een rommelig begin van het seizoen. De eerste wedstrijd werd met 1-0 verloren van FC Groningen en de tweede wedstrijd werd met 2-1 gewonnen van FC Emmen. In de derde wedstrijd stond PEC Zwolle tegenover Feyenoord. Feyenoord is een van de topclubs van Nederland en PEC Zwolle is een subtopper. PEC Zwolle wist dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, maar ze wilden toch proberen om te winnen.

De wedstrijd begon goed voor PEC Zwolle. Ze kregen een aantal kansen, maar ze konden niet scoren. Feyenoord was ook gevaarlijk, maar PEC Zwolle wist de aanvallen te stoppen. In de tweede helft kwam PEC Zwolle op voorsprong door een goal van Thomas van den Belt. Feyenoord kwam echter snel terug door een goal van Orkun Kökçü. De wedstrijd leek op een gelijkspel uit te draaien, maar in de laatste minuut scoorde PEC Zwolle nog een keer door een goal van Lennart Thy. PEC Zwolle won de wedstrijd met 2-1 en behaalde daarmee een geweldige overwinning op Feyenoord.

• PEC Zwolle begon het seizoen rommelig, maar wist Feyenoord te verslaan.
  • PEC Zwolle kreeg een aantal kansen, maar kon niet scoren.
  • Feyenoord kwam snel terug na een goal van Thomas van den Belt.
  • PEC Zwolle scoorde in de laatste minuut nog een keer door een goal van Lennart Thy.
  • PEC Zwolle won de wedstrijd met 2-1 en behaalde daarmee een geweldige overwinning op Feyenoord.

De overwinning op Feyenoord was een geweldige opsteker voor PEC Zwolle. Het team heeft nu laten zien dat het kan winnen van de topclubs van Nederland. PEC Zwolle moet nu doorgaan met hard werken en proberen om dit seizoen een prijs te winnen.

Ik ben trots op het team en ik hoop dat ze dit seizoen nog veel meer successen zullen behalen. PEC Zwolle is een geweldige club en ik ben blij dat ik fan ben. Samen met de fans zullen we dit seizoen nog veel plezier beleven. PEC Zwolle, vooruit!