PSG mot Barcelona

PSG mötte Barcelona igår i en match som slutade med en seger för PSG med 4-1.

Matchen var jämn i början, men PSG tog ledningen i den 30:e minuten genom ett mål av Kylian Mbappé. Barcelona kvitterade i den 45:e minuten genom ett mål av Lionel Messi, men PSG återtog ledningen i den 55:e minuten genom ett mål av Neymar.

PSG utökade sin ledning i den 77:e minuten genom ett mål av Ángel Di María, och i den 85:e minuten fastställde Mbappé slutresultatet till 4-1.

Segern var en viktig för PSG, som nu ligger tvåa i tabellen, en poäng bakom Barcelona. Barcelona ligger nu på tredje plats, två poäng bakom PSG.

Matchen var en underhållande och spännande match, och den visade att PSG är ett lag att räkna med i årets Champions League.