QPR modtager Tottenham på Loftus Road

Lørdag eftermiddag fik QPR besøg af Tottenham på Loftus Road. Det blev en svær kamp for hjemmeholdet, som til sidst måtte se sig slået med 2-0.

• Tottenham viste sig som det stærkeste hold fra start.
  • QPR kæmpede bravt, men kunne ikke forhindre nederlaget.

Allerede i det 12. minut bragte Harry Kane Tottenham foran. Han fik bolden tæt under mål og kunne nemt score.

QPR forsøgte at komme tilbage i kampen, men det lykkedes ikke. Tottenham var simpelthen for stærkt i dag. I det 88. minut scorede Richarlison så kampens andet mål og dermed var sejren til Tottenham sikret.

Det var et skuffende resultat for QPR, der nu ligger sidst i tabellen. Tottenham derimod rykkede op på en fjerdeplads med sejren.

QPR's næste kamp er på udebane mod Manchester City. Det bliver en svær opgave, men QPR håber at kunne overraske. Tottenham skal møde Chelsea på hjemmebane i deres næste kamp.