Real Madrid mot Celt vôrju?

Benzema sätter Madrid i ledning med ett fantastiskt mål

En fantastisk match på Santiago Bernabéu när Real Madrid tog emot Celta Vigo i La Liga. Benzema inledde målskyttet i den 19:e minuten med ett otroligt mål. Efter en läcker passning från Vinícius Jr. avslutade Benzema över Celta Vigos målvakt, Iván Villar.

Modric ökar ledningen för Madrid

Endast åtta minuter senare ökade Luka Modric på Real Madrids ledning till 2-0. Modric tog emot ett pass från Toni Kroos och avlossade ett skott som fann nätmaskorna. Celta Vigo försökte komma tillbaka i matchen, men Madrids försvar stod pall.

Madrid utökar ledningen ytterligare

I den 64:e minuten utökade Madrid sin ledning till 3-0 genom Vinícius Jr. Den brasilianske anfallaren avslutade efter en fin passning från Benzema. Celta Vigo lyckades inte göra mål under resten av matchen, och Real Madrid vann till slut med 3-0.

Real Madrid befäster sin ledning i La Liga

Segern befäster Real Madrids ledning i La Liga. Los Blancos har nu 14 poäng efter sex matcher, medan Celta Vigo ligger på 12:e plats med sju poäng.

Benzema fortsätter att imponera

Benzema gjorde sitt fjärde mål för säsongen i matchen mot Celta Vigo. Den franske anfallaren har varit i enastående form denna säsong och har varit en nyckelspelare för Real Madrids framgång.

Vinícius Jr. imponerar

Vinícius Jr. hade också en bra match mot Celta Vigo. Den brasilianske anfallaren gjorde ett mål och bidrog med en assist. Vinícius Jr. har utvecklats till en viktig spelare för Real Madrid och blir allt bättre för varje match.