Real Sociedad smadrer Real Madrid i 4-1 triumf

Real Sociedad har spillet en forrygende kamp og besejret Real Madrid med 4-1 på hjemmebane. Det er første gang i 12 år, at Sociedad vinder over Real Madrid på hjemmebane.

Kampen blev spillet på Anoeta Stadium i San Sebastián, og Sociedad kom foran i første halvleg med to mål af Alexander Sørloth og Mikel Oyarzabal. Real Madrid fik reduceret kort før pausen ved Karim Benzema, men i anden halvleg scorede Brais Méndez og Robert Navarro for Sociedad, så de slog søm i låget på en flot sejr.

Resultatet betyder, at Sociedad nu er på 3. pladsen i La Liga, mens Real Madrid er på 2. pladsen. Det er et flot resultat for Sociedad, som har haft en god sæson indtil videre. De vandt også Copa del Rey-finalen i sidste måned, så de er godt på vej til at vinde et trofæ denne sæson.

Real Madrid var ikke i stand til at stille op med deres stærkeste hold, da Karim Benzema, Eder Militão og Thibaut Courtois var ude med skader. Men det er stadig en flot sejr for Sociedad, som viste, at de kan slå de bedste hold i Spanien.

"Sociedad tager tre point fra Real Madrid"

Real Sociedad spillede en forrygende kamp mod Real Madrid og vandt 4-1 på hjemmebane. Det er første gang i 12 år, at Sociedad vinder over Real Madrid på hjemmebane.

"Sociedad slår Real Madrid på hjemmebane"

Real Sociedad vandt 4-1 over Real Madrid på hjemmebane i La Liga. Det er første gang i 12 år, at Sociedad vinder over Real Madrid på hjemmebane.