Roma vs Udinese

'n Tonnel vol opwinding

Mamma mia, wat 'n wedstryd!
As jy nie die Roma vs Udinese-wedstryd gesien het nie, het jy iets spesiaals gemis. Die atmosfeer was elektries, die spelers was op hul beste, en die doelwitte het gevloei soos wyn.
Die wedstryd in 'n neutedop
Roma het die wedstryd met 'n sterk begin begin, en dit het nie lank geneem vir hulle om voor te kom nie. Artem Dovbyk het 'n pragtige doel aangeteken in die 19de minuut, wat die skare op hul voete gehad het.
Udinese het egter nie gelê nie. Hulle het teruggeveg met 'n reeks goed uitgevoerde aanvalle, en dit was net 'n kwessie van tyd voordat hulle gelykgemaak het. Gerard Deulofeu het 'n asemrowende vryskop aangeteken in die 35ste minuut, wat die telling 1-1 gemaak het.
Die tweede helfte
Die tweede helfte was nog meer opwindend as die eerste. Roma het vinnig weer voor gekom toe Paulo Dybala 'n strafdoel aangeteken het in die 49ste minuut. Dit het die skare laat jubel, en dit het gelyk of Roma op pad was na 'n gemaklike oorwinning.
Maar Udinese was nie gereed om op te gee nie. Hulle het aangehou om aan te val, en hulle het uiteindelik hul gelykmaker gekry in die 70ste minuut deur Beto.
Dramatiese afwerking
Met die telling op 2-2, het dit gelyk of die wedstryd op 'n gelykop sou eindig. Maar toe, in die doodsnikke, het Roma dit reggekry om die wenner aan te teken. Tammy Abraham het 'n briljante doel aangeteken in die 90ste minuut, wat die skare in ekstase laat uitbars het.
Die eindtelling was 3-2 ten gunste van Roma, en dit was 'n wedstryd wat sekerlik in die geheue van die aanhangers sal bly.
'n Spesiale oomblik
Een van die hoogtepunte van die wedstryd was toe Francesco Totti die veld betree het as 'n spesiale gas. Die skare het hom toegejuig, en dit was duidelik dat hy nog steeds 'n legende in Rome is.
'n Boodskap van Mourinho
Na die wedstryd het Roma-afrigter Jose Mourinho die spelers en die aanhangers geloof vir hul ondersteuning. Hy het gesê dat die oorwinning 'n "spesiale oomblik" vir die klub was.