Rosenborg - Sandefjord

Den 26. februar møttes Rosenborg og Sandefjord på Lerkendal stadion. Kampen var en del av Eliteserien, Norges øverste nivå i fotball.

Rosenborg, som er et av de mest suksessrike lagene i norsk fotballhistorie, kom inn i kampen som store favoritter. De hadde vunnet de to siste ligatitlene og var klare for å forsvare tronen.

Sandefjord, på den annen side, var nykommere i Eliteserien. De hadde rykket opp fra OBOS-ligaen i fjor og var desperate etter å bevise at de kunne holde tritt med de store guttene.

Kampen startet med et brak, og begge lagene hadde sjanser til å score i åpningsminuttene. Rosenborg tok ledelsen etter 20 minutter da Casper Tengstedt scoret et flott mål.

Sandefjord nektet å gi opp, og de klarte å utligne før pause. Mohamed Ofkir scoret et spektakulært mål, og lagene gikk til pause med uavgjort 1-1.

I andre omgang fortsatte kampen å svinge frem og tilbake. Rosenborg tok igjen ledelsen etter 60 minutter da Emil Konradsen Ceide scoret et mål fra kloss hold.

Sandefjord fortsatte å kjempe, og de klarte å utligne igjen med bare ti minutter igjen av kampen. Erik Mjelde scoret et strålende frispark, og kampen så ut til å ende uavgjort.

Men Rosenborg hadde andre planer. På overtid scoret de vinnermålet ved Kristoffer Zachariassen. Det var et bittersøtt øyeblikk for Sandefjord, som hadde spilt et heroisk forsvarsspill hele kampen.

Rosenborg vant til slutt 3-2, men Sandefjord viste at de kan bli en styrke å regne med i Eliteserien denne sesongen.