RWDM - Patro Eisden

De tweedeklasser RWDM heeft woensdag in de Beker van België overtuigend gewonnen van Patro Eisden, een ploeg uit de Challenger Pro League. In een boeiende wedstrijd scoorden de Brusselse rood-witten vier keer.

RWDM begon sterk aan de wedstrijd en kwam al vroeg op voorsprong. Na een mooie actie van Kassi, tikte Tresor de bal binnen. De thuisploeg liet zich echter niet uit het veld slaan en kwam nog voor de rust op gelijke hoogte via een doelpunt van Van Dooren.

Na de rust was RWDM opnieuw de betere ploeg. De Brusselse rood-witten creëerden enkele mooie kansen en scoorden twee keer via Kassi en Herremans. Patro Eisden probeerde nog terug te komen, maar RWDM verdedigde goed en hield de bezoekers van het scoren af.

In de slotfase maakte Kassi met zijn tweede goal van de avond het feest compleet. RWDM won uiteindelijk met 4-1 en plaatste zich zo voor de volgende ronde van de Beker van België.

RWDM overtuigt in Beker van België

RWDM heeft woensdagavond een knappe prestatie neergezet in de Beker van België. De Brusselse tweedeklasser won met 4-1 van Patro Eisden, een ploeg uit de Challenger Pro League.

RWDM begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. Na een mooie actie van Kassi, tikte Tresor de bal binnen. De thuisploeg liet zich echter niet uit het veld slaan en kwam nog voor de rust op gelijke hoogte via een doelpunt van Van Dooren.

RWDM-coach Vincent Euvrard was na afloop van de wedstrijd tevreden over de prestatie van zijn ploeg. "We hebben een goede wedstrijd gespeeld", zei hij. "We waren de betere ploeg en verdienden de overwinning. Nu moeten we ons focussen op de volgende wedstrijd in de competitie."

RWDM speelt op zaterdag 5 november om 19.00 uur thuis tegen Deinze.