Sirius mot Norrköping

Förra helgen vann Sirius över Djurgården på hemmaplan med 2-1, och i lördags åkte laget till Norrköping för att möta det lokala laget på bortaplan. Det var en match som hade allting, dramatik, spänning och glädje.

Norrköping tog ledningen i matchen efter en miss i Siriusförsvaret, men Sirius kvitterade snart genom en snygg nick av Christer Gustafsson. I den andra halvleken tog Sirius ledningen genom Johan Andersson, och det såg länge ut som om Sirius skulle vinna matchen.

Men i den 90:e minuten kvitterade Norrköping, och matchen slutade 2-2. Det var ett snöpligt slut på matchen för Sirius, men trots allt en bra insats av laget.

Sirius ligger nu på en sjunde plats i tabellen, och laget har fortfarande chans på att nå en Europaplats. Nästa match för Sirius är på hemmaplan mot Malmö FF den 26 september. Det kommer att bli en tuff match, men Sirius har visat att de kan slå alla lag i serien.