TOP Oss - Roda

Heb jij de "TOP Oss - Roda" wedstrijd gemist? Geen probleem! Hier is een samenvatting van de wedstrijd.
Het was een spannende wedstrijd tussen twee sterke teams. TOP Oss begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. Roda vocht echter terug en scoorde twee doelpunten in korte tijd. TOP Oss liet zich niet uit het veld slaan en scoorde voor rust nog een keer.
In de tweede helft was het Roda dat het initiatief nam. De ploeg uit Kerkrade scoorde nog twee doelpunten en leek op weg naar de overwinning. TOP Oss gaf echter niet op en scoorde in de slotfase nog een keer.
Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 3-3 gelijkspel. Beide ploegen verdienden een punt en kunnen tevreden zijn met het resultaat.
De hoogtepunten van de wedstrijd:
* De mooie doelpunten van beide ploegen.
* De spannende strijd op het middenveld.
* De geweldige sfeer in het stadion.
De man van de wedstrijd:
* Hans Goedkoop (Roda JC)
De reacties van de trainers:
* Ricardo Moniz (TOP Oss): "Ik ben trots op mijn spelers. We hebben laten zien dat we tegen een topploeg als Roda kunnen spelen."
* Jürgen Streppel (Roda JC): "We hebben een goede wedstrijd gespeeld. We hadden kunnen winnen, maar we moeten tevreden zijn met een punt."