Tottenham – West Ham, een wedstrijd van twee gezichten

Tottenham en West Ham stonden tegenover elkaar in een wedstrijd die van twee gezichten was. De eerste helft was duidelijk voor West Ham, dat op voorsprong kwam door een doelpunt van Michail Antonio. Tottenham probeerde terug te komen, maar slaagde er niet in om het net te vinden.
In de tweede helft veranderde het spelbeeld echter volledig. Tottenham kwam sterk uit de kleedkamers en binnen acht minuten scoorden ze drie keer. Son Heung-min maakte de gelijkmaker, gevolgd door doelpunten van Harry Kane en Dejan Kulusevski. West Ham was gebroken en Tottenham controleerde de rest van de wedstrijd.
Het was een belangrijke overwinning voor Tottenham, dat daarmee de druk van de schouders speelde. West Ham daarentegen zal teleurgesteld zijn over de prestatie in de tweede helft.

De eerste helft

West Ham begon de wedstrijd sterk en nam al snel het initiatief. De ploeg van David Moyes speelde agressief en won de meeste duels. Tottenham had het moeilijk om het spel onder controle te krijgen en kwam nauwelijks aan kansen toe.
In de 19e minuut kwam West Ham op voorsprong. Michail Antonio profiteerde van een fout in de verdediging van Tottenham en schoot de bal hard in de hoek. Tottenham probeerde terug te komen, maar slaagde er niet in om het net te vinden.

De tweede helft

In de tweede helft kwam Tottenham sterk uit de kleedkamers. De ploeg van Antonio Conte speelde met meer intensiteit en creëerde meer kansen. In de 56e minuut maakte Son Heung-min de gelijkmaker.
Drie minuten later scoorde Harry Kane de 2-1 voor Tottenham. West Ham was gebroken en Tottenham controleerde de rest van de wedstrijd. In de 64e minuut maakte Dejan Kulusevski de 3-1 voor Tottenham.