Värnamo mot Brommapojkarna

I fredags åkte Värnamo till Stockholm för att möta Brommapojkarna i Superettan. Det var en viktig match för båda lagen, eftersom Värnamo försökte hålla sig kvar i toppen av tabellen och Brommapojkarna försökte undvika nedflyttning.

Matchen började bra för Värnamo. I den 10:e minuten gjorde Robin Simovic 1-0 efter en hörna. Värnamo fortsatte att pressa på och skapade flera chanser, men de lyckades inte utöka sin ledning.

I den andra halvleken började Brommapojkarna att ta över matchen. De skapade flera chanser och till slut lyckades de kvittera i den 65:e minuten genom Gustav Sandberg Magnusson. Värnamo försökte att trycka på för ett segermål, men de lyckades inte och matchen slutade 1-1.

Trots poängförlusten ligger Värnamo fortfarande på en bra position i tabellen. De är fyra poäng efter serieledaren Jönköpings Södra, men de har en match mindre spelad. Brommapojkarna ligger kvar på 14:e plats, men de har bara två poäng upp till säker mark.

Nästa match för Värnamo är på onsdag borta mot Norrby. Brommapojkarna möter Brage hemma på Grimsta IP på lördag.