Västerås SK mot Gais

Matchen mellan Västerås SK och Gais var verkligen en nagelbitare. Det var en match med mycket fram och tillbaka, och båda lagen hade chanser att vinna. I slutändan var det Gais som segrade med 3-2.

Västerås SK började matchen bäst och tog ledningen efter 20 minuter genom Gustav Hans Lundgren. Men Gais kom tillbaka och gjorde tre raka mål genom Axel Henriksson, Alexander Ahl-Holmström och Abdelrahman Saidi. Västerås SK reducerade i den 85:e minuten genom Viktor Granath, men det räckte inte för att få med sig något från matchen.

Gais seger var lagets första i Allsvenskan den här säsongen. Laget ligger nu på 12:e plats i tabellen, sex poäng före Västerås SK som ligger på jumboplats.

Det var en match med mycket känslor och det var tydligt att båda lagen ville vinna. Det var en match som hade allt, och det var en match som kommer att bli ihågkommen länge av fansen av båda lagen.