Villarreal og Barcelona i målrig fest

Så blev det tid til en lille smule statistik og humor fra topmødet i La Liga mellem Villarreal og Barcelona. Med i alt otte mål var der garanti for underholdning for alle pengene.
Barcelona, som desværre var uden stjernespilleren Robert Lewandowski, fik en drømmestart på kampen. Med to mål i løbet af blot de første 20 minutter kunne man måske ane, at Villarreal var i problemer.
Villarreal lod sig dog ikke slå ud og fik reduceret til 1-2 af Ayoze Pérez lige før pausen. Men efter pausen kom Barcelona igen buldrende og scorede yderligere tre mål. Pablo Torre, Raphinha og igen Raphinha var alle på måltavlen.
Villarreal fik altså ikke meget ud af hjemmebanefordelen i denne kamp, men et mål i slutningen af kampen af Samu Chukwueze reddede hjemmepublikummet fra en decideret ydmygelse.

• Det er første gang siden marts 2017, at Villarreal indkasserer fem mål i en ligakamp.
  • Barcelona har nu scoret mindst tre mål i deres sidste fem kampe mod Villarreal.
  • Barcelona har vundet deres sidste fire kampe mod Villarreal i alle turneringer.
  • Samu Chukwuezes mål i slutningen af kampen var hans første mål i La Liga i denne sæson.
  • Barcelona har nu scoret 57 mål i La Liga i denne sæson, hvilket er det højeste antal af alle hold i ligaen.
  • Villarreal har nu indkasseret 24 mål i La Liga i denne sæson, hvilket er det næststørste antal af alle hold i ligaen.

Kampen bød på masser af dramatik og underholdning, og den endte med en fortjent sejr til Barcelona. Villarreal må nu forsøge at komme tilbage på sporet, når de møder Celta Vigo i deres næste kamp.