Vorige week liep de

Vorige week liep de wedstrijd tussen Cagliari en Juventus nog uit op een ongelukkig gelijkspel. Juventus was vast van plan om het dit weekend beter te doen, maar de wedstrijd liep al snel uit op een teleurstelling.
Al in de eerste helft viel het eerste doelpunt voor Juventus. Cristiano Ronaldo scoorde vanaf de stip en bracht Juventus daarmee op voorsprong. Cagliari liet het er echter niet bij zitten en wist in de tweede helft de gelijkmaker te scoren. Het bleef echter niet bij 1-1, want Juventus wist in de laatste minuten van de wedstrijd nog een keer te scoren. Gianluigi Buffon, die deze wedstrijd zijn debuut maakte voor Juventus, hield zijn doel schoon en zorgde ervoor dat Juventus de drie punten mee naar huis kon nemen.
Juventus staat nu op de eerste plaats in de Serie A, met 20 punten uit 10 wedstrijden. Cagliari staat op de 15e plaats, met 11 punten uit 10 wedstrijden.
De wedstrijd was een mooie gelegenheid om de nieuwe aanwinst van Juventus, Cristiano Ronaldo, aan het werk te zien. Ronaldo speelde een sterke wedstrijd en scoorde het eerste doelpunt voor Juventus. Hij liet zien dat hij een waardevolle aanvulling is voor het team en dat hij Juventus kan helpen om de Serie A te winnen.
Ook Gianluigi Buffon liet zien dat hij nog steeds een waardevolle keeper is. Hij hield zijn doel schoon en zorgde ervoor dat Juventus de drie punten mee naar huis kon nemen. Buffon is een ervaren keeper en hij zal een belangrijke rol spelen voor Juventus in de rest van het seizoen.
De wedstrijd was een mooie overwinning voor Juventus. Het team liet zien dat het over de kwaliteit beschikt om de Serie A te winnen. Ronaldo en Buffon waren beiden in vorm en ze zullen een belangrijke rol spelen voor Juventus in de rest van het seizoen.