West Ham - Freiburg

West Ham og Freiburg mødtes i Europa League-semifinalen i aftes.
En kamp fyldt med spænding og dramatik, som endte med en fortjent sejr til West Ham.
Kampen blev spillet på London Stadium, og det var West Ham, der kom bedst fra start. De skabte flere gode chancer i første halvleg, men det var først i anden halvleg, at de fik scoret.
Målet blev scoret af Michail Antonio, der headede bolden i mål efter et indlæg fra Aaron Cresswell. Freiburg kom godt tilbage i kampen efterfølgende, men West Ham holdt stand og vandt kampen 1-0.
Sejren betyder, at West Ham er klar til finalen i Europa League, hvor de skal møde Eintracht Frankfurt. Det er en stor præstation af West Ham, der har overrasket mange i denne sæson.
Holdet har spillet med stor selvtillid og har vundet mange store kampe. De er nu kun én kamp fra at vinde deres første europæiske trofæ nogensinde.
Det var en stor aften for West Ham og deres fans.Holdet viste stor karakter og beslutsomhed, og de fortjener at være i finalen.
Vi ønsker West Ham held og lykke i finalen!