West Ham-Aston Villa

I søndags spillede West Ham og Aston Villa mod hinanden på London Stadium. Kampen endte 2-1 til West Ham, som dermed tog deres anden sejr i træk i Premier League.

West Ham kom bedst fra start og tog føringen efter bare 10 minutter. Jarrod Bowen fandt plads på kanten af feltet og sendte bolden i det korte hjørne.

Aston Villa udlignede dog kort før pausen. Ollie Watkins fik bolden i West Hams felt og sparkede den resolut i mål.

I anden halvleg var det West Ham, der havde mest bold og skabte flest chancer. Og det endte da også med at give pote. I det 82. minut scorede Michail Antonio sejrsmålet for West Ham.

Med sejren over Aston Villa rykker West Ham op på 13. pladsen i Premier League. Aston Villa ligger på 16. pladsen.

Næste kamp for West Ham er på lørdag ude mod Bournemouth. Aston Villa spiller hjemme mod Arsenal på samme dag.