Wolfsberg – WSG Tirol

In de Oostenrijkse Bundesliga stonden afgelopen vrijdag Wolfsberg en WSG Tirol tegenover elkaar. De thuisploeg won met 3-1 en stijgt daardoor naar de derde plaats in de stand. WSG Tirol blijft negende.
Wolfsberg begon goed aan de wedstrijd en nam al snel het initiatief. De eerste kans was voor Christopher Wernitznig, maar zijn schot ging net naast. Even later was het wel raak. Dejan Zukić kopte een voorzet van Michael Liendl binnen: 1-0.
WSG Tirol liet zich echter niet uit het veld slaan en kwam nog voor rust op gelijke hoogte. Cem Üstündag profiteerde van een fout in de Wolfsberg-defensie en schoot de bal in de korte hoek: 1-1.
Na rust was het Wolfsberg dat opnieuw op voorsprong kwam. Quincy Butler scoorde met een prachtige volley: 2-1. WSG Tirol probeerde nog wel terug te komen, maar Stefan Skrbo maakte in de slotfase aan alle onzekerheid een einde: 3-1.
Door de overwinning stijgt Wolfsberg naar de derde plaats in de stand. De ploeg heeft nu 14 punten uit 8 wedstrijden. WSG Tirol blijft negende met 9 punten uit 8 wedstrijden.