Wolfsburg – VfB Stuttgart

De wedstrijd tussen Wolfsburg en VfB Stuttgart beloofde een spannende strijd te worden, en dat werd het ook. Beide teams speelden met veel passie en wilskracht, maar het was uiteindelijk Wolfsburg dat aan het langste eind trok.

Een boeiende eerste helft

De eerste helft van de wedstrijd was spannend en boeiend. Beide teams creëerden kansen, maar het was Wolfsburg dat de leiding nam in de 20e minuut. Jonas Wind scoorde met een schot vanaf de rand van het strafschopgebied.

Stuttgart liet zich echter niet uit het veld slaan en trok in de 32e minuut de stand gelijk. Enzo Millot scoorde met een kopbal na een voorzet van Borna Sosa.

Een strijdend Stuttgart

In de tweede helft ging Stuttgart op zoek naar de overwinning. Ze creëerden verschillende kansen, maar ze konden niet scoren. Wolfsburg verdedigde goed en stond geen kansen toe.

In de 63e minuut kreeg Stuttgart een tegenslag toen Atakan Karazor een rode kaart kreeg. Dit gaf Wolfsburg een numeriek voordeel, en ze profiteerden daarvan in de 68e minuut.

Een beslissende goal

Mohamed Amoura scoorde met een schot in de verre hoek, en daarmee zette Wolfsburg de stand op 2-1. Stuttgart bleef vechten, maar ze konden niet meer scoren. Wolfsburg hield stand en won de wedstrijd met 2-1.